Paula Vartiainen - Dialogisuus.fi | Kuka olen
15366
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15366,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Kuka olen

PAULA VARTIAINEN

Koulutus:

VTM, psykoterapeutti, perheterapeutti, aikuiskasvatustieteen pedagogiset opinnot ja TRE- (Tension and Trauma Releasing Exercises) ohjaaja.

 

Työhistoria:

Työurani olen aloittanut sosiaalityön kentällä toimien eri lastenkodeissa, lastensuojelussa ja vanhusten huollossa.

Diakonissalaitoksen opistolla olen toiminut opettajana ja ohjannut ryhmiä. Myöhemmin työskentelin tutkimuksen parissa Heikki Waris-instituutissa ja Helsingin kaupungin koulutus- ja kehittämispalveluissa. Kokemusta minulla on myös maahanmuuttaja- ja monikulttuurityöstä.

Viime vuodet olen toiminut perheterapeuttina A-klinikka säätiöllä tavaten perheitä, nuoria, vanhempia ja isovanhempia yksin ja yhdessä.

Minulla on osaamista ja kokemusta elämän suurista kysymyksistä; elämästä, kuolemasta, traumoista ja miten pysähtyä näiden äärellä lempeästi.

Yksityisen terapiatyön lisäksi toimin ammattikorkeakoulu Metropolian tuntiopettajana.

Vapaaehtoisesti työskentelen Helsingin Montessori-yhdistyksen kouluprojektissa ja vastaan yhdistyksen toiminnanjohtajan sparrauksesta.

 

 

Perhe:

Mies, tytär ja koira

 

Mikä minua inspiroi ja mitä ajattelen:

Vuodesta 2000 olen joogannut, meditoinut ja harrastanut filosofiaa. Kesäisin liikun merellä ja talvella hiihdän. Ikoninmaalaus on uusin harrastukseni.

 

Koen arvokkaana olla apuna yksilöiden ja perheiden elämäntilanteissa sekä osallisena yhteiskunnan toiminnassa.

Uskon ihmisen omiin voimavaroihin ja kykyyn selviytyä vaikeistakin jaksoista elämässä. Ihmisen sisäinen kasvu on ainutlaatuinen ja yhteydessä ympäröivään maailmaan.